torstai 26. heinäkuuta 2012

Kisatunnelmiin

Oijjoi ei ole enää kauaakaan kun heinäkuun ekat kisat starttaavat meijän osalta, sillä tän vähän päälle kuukauden kisatauon jälkeen vuorossa on kahdet koulukilpailut: seurakisat Laukaassa ja aluekisat Keuruulla.  Mulla onkin viikonlopulle opeteltavana 4 eri rataa, joista kahta en oo ikinä kisoissa ratsastanut.

Laukaaseen mulla onkin vähän erilainen kokoonpano kuin tavallisesti, sillä ratsastan siellä Nastan lisäksi norjanvuonohevostamma Vikellä. Oon ratsastellut tätä Vikkeä nyt säännöllisesti joka sunnuntai nyt kesän ajan, ja meidän yhteistyö alkaa pikkuhiljaa jo pelaamaan sen verran että uskallettiin ilmottautua kisoihinkin. Mennään Helppo C:2 ihan vain kokeilun vuoksi, joten menestystä on vähän turha odottaa vaikka toki varmasti pistetäänkin parastamme ;) Toki jos se 55% saan tän ponin kanssa niin voin olla jo aika ylpee ! Nastalla meen siellä He B:0, ja tän suhteen odotuksetkin vähän korkeammalla, että jos vaikka ainakin se 60% napsahtaisi, jos vaan suurinpiirtein samaan malliin jatketaan mitä ennen tätä taukoa - toki mieluusti paljon energisemmin :)

Keuruulla meenkin sitten sunnuntaina sen He B:3, joka on seuraluokka ja sitten kokeillaan alueluokkana He A:2. Tavoitteena beestä mielellään vähän päälle 60%, ja aasta edes se 55%. Nasta jääkin yöksi sisälle jo torstaina ja siitä eteenpäin laiduntaa tosiaan vain päivisin, joten jos se saisi kerättyä itselleen vähän energiaa tonne kisakentillekkin, kun saa nukkua tallissa. Verikokeet vielä otetaan heti kun ens kerralla tulee ell tallille niin saa tietää onko hemarin arvo noussut rautakuurin ansiosta. Ja voikun olisikin !

Uutta kuvamateriaalia ei ole tullut oikeastaan ollenkaan, mutta jospa tässä loppuviikosta tulis, viimeistään sieltä kisoista sitten. :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti