lauantai 23. kesäkuuta 2012

Tuloksia & videota

Tässä on tullut taas pidempi tauko, mutta tässä postauksessa lyhyesti menneistä kisoista. En aio kertoa kuitenkaan muuta kuin tulokset ja pari sanaa, sillä muuten kirjottaisin tätä vielä huomenna.  Kuitenkin, asiaan: ollaan kierretty Nastan kanssa Lappeenrannan kisojen jälkeen kolmet kisat, joissa mennyt vaihtelevasti tuloksien suhteen.

27.6 Hankasalmella aluekisat
K.N.Special (avoin junnuille ja nuoremmille ratsastajille): tulos 68,900 %, sijoitus 2/26
- Helppo A FEI kenttäkilp.ohjelma poneille -97 (avoin kaikille): tulos 59,405 %, sija 8/18

10.6 Iisalmessa kansalliset kisat, joissa ponicupin 2. osakilpailu:
Helppo B:3 (avoin poniratsukoille): tulos 60,227 %, sija 21/26

16.6 Kuopiossa kansalliset kisat
- Helppo A FEI kenttäkilp.ohjelma poneille -97(avoin poni- ja junnuratsukoille): tulos 56,429 %, sija 13/13

Kuopion kansallisista sen verran "selittelyä" prosenteille, että lämpötila oli jossain yli 25 asteen paikkeilla ja poni sen mukainen. Verkassa meni vielä ihan hyvin eteen ja vielä oikeasti kivan tuntuisesti, samoin heti kun tultiin aitojen sisäpuolelle ja siitä alkutervehdykseen asti (josta saimme jopa sen 7,5 pistettä ! :) ), mutta siitä lähtien alkoikin tulemaan niitä 5 ja 6 selityksinään enimmäkseen "energisemmin", "enemmän eteen", "etupainoinen" (joka siis johtuu ainakin meidän kohdalla siitä ettei poni liiku eteen..), "tahdikkaammin" ja näin. No, yksi kisa sinne tai tänne ei meitä hetkauta, kokeillaan uudestaan sitten loppukesästä / syksyllä, kun tiedän että energiaa löytyy enemmän eikä sen puoleen toivottavasti voi mennä niin paljon pieleen ! :)

Hankasalmen aluekisat 27.6.2012

Katselin sitten Kuopion kisojen jälkeen, että minne seuraavaksi menisimme ja sähköpostin katsottuani huomasin PoPRalta tulleen viestin: seuraestekisat! Seuraavaksi suuntaamme siis niin Nastan, kuin myös minunkin elämän ensimmäisiin estekisoihin Tikkakoskelle Laku-Stallille torstaina 28.6. Poni todellakin tarvitsi nyt jotain potkua elämäänsä, eikä pelkästään koulua ja koulukisoja ja välillä vähän maastoilua, ja mikäs sen parempaa virkistystä kuin esteet, joista tamma vielä kaiken lisäksi innostuu hurjasti. 

Heti seuraavana päivänä sitten pystytimme kentälle pari estettä - taino toinen niistä oli muovisista koreista ja pienestä puomista kyhätty "este", mutta toinen parhaillaan varmaan sen 70 cm korkea normaali pysty. Huomasi heti, että Nasta oli ihan innoissaan ja onnekseni se ei edes kieltänyt kertaakaan, vaikka ihmepomppuloikkahyppyjä tulikin sitten sen edestä. Ja ah mä niin tykkään ponin semmosesta kunnon estelaukasta, kun se menee niin tarmokkaasti eteenpäin ja sitten se on kuitenkin helposti muunneltavissa. Tollein yhtä energisesti kun se meniskin välillä siellä kouluaitojen sisäpuolella, niin olis ihan hyvä ! Nasta sai tämän jälkeen paaaaljon kehuja ja rapsutuksia ja herkkuja ja shamppoopesun (ja ylläriylläri se sitten menikin nätisti piehtaroimaan heti laitumelle..).

Eilen sitten meninkin ilman satulaa vähän maastossa ja maneesissa äitin videoimana. Nastalle oli selkeästi jäänyt se edellisen päivän esteponilaukka päälle :D Ja joo pahoittelen tota istuntaani, meen tosi harvoin ilman satulaa ja sen kyllä huomaa kun en sillon varsinkaan osaa istua siellä.



Ainiin, hyviä juhannuksen jatkoja kaikille ! :) Jos jollain jotain postausehdotuksia, niin saa heitellä kommentilla niin voisin niitä toteuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti