torstai 19. tammikuuta 2012

Hangessa

Tänään kun menin tallille siinä seitsemän jälkeen, maneesi oli pimeenä ja autoja ei tallin pihassa yhtään. Saatiin olla Natsan kanssa maneesissa ihan yksin, ja yllätyin siitä miten hyvä poni oli - meni ihan iisisti siellä, vaikka etuovi olikin tosi jännä juttu taas (: Musta tuntuu, että se estetunti vaikutti positiivisesti: nyt oikee laukka on pyörivämpi ja muutenkin askeleet vähän tahdikkaampia. 

Loppukäynnit käytiin hangessa rämpimässä. Hämärää oli, mutta kentän valot kuitenkin toi sen verran valoo että uskalti mennä. Ponikin joutu kunnolla kävelemään siellä, kun lunta oli välillä sitä polven yläpuolelle. Talliin tullessa suojat ja muut oli ihan nurinkurin, mutta poni ja ratsastaja tyytyväisiä. :)

Lauantaina mulla onkin koulupäivä, kun avoimet ovet. Sitten kun pääsen yhden jälkeen kotiin, niin puol kolmelta tallille ja Nasta joutuu tuntiponiksi! Tallille tulee pari, 11 ja 12 (?) vuotiasta, tyttöä ja lupauduin pitämään talutusratsastus"puolituntisen" molemmille. Kerran aikaisemmin, kesällä, Nastalla kävi kerran yksi vieläkin nuorempi tyttö taluttelussa, ja poni suhtautui ihan kivasti. Saa nähdä, mitä tällä kertaa. Siitä sitten postausta myöhemmin.

Killerin aluekisat viime syksynä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti