tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi yritys..

No oho, taisi tuosta viime bloggailusta hieman olla aikaa.. Nyt kuitenkin löysin uutta inspiraatiota, kun ajattelin, että tulevaisuudessa voisi oikeasti mielenkiintoista lueskella miten ollaan kehitytty. Havahduin tänään erityisesti siitä, kun täyttelin aluekouluvalmennuksen valmennus- ja kilpailusuunnitelmalappusia ja tajusin, että huh miten suunnitelmat ovat muuttuneet..!

Vuoden 2011 alussa, pääsimme aluevalmennusrenkaaseen ja saimme laput täytettäväksi. Päätavoitteeni kaudelle (2011) sanasta sanaan kirjoitettuna oli "päästä kilpailemaan seuratasolla oman kotitallin ulkopuolellakin, ja kehittyä ratsastajana". Tavoite vuodelle 2015 oli "kilpaileminen alue/kansallisella tasolla (junnu) helppo B/A". Tänään täytettyäni uudelleen laput, vuoden 2012 tavoitteessa lukee "kilpaileminen aluetasolla he B-A, kansallisella tasolla poni- ja junnuluokissa". Hymyilyttämään pisti tämä pieni suunnitelmien muutos, kun vielä vuosi sitten olin ajatellut tämän vuoden tavoitteeni vasta viiden vuoden päähän! Neljän vuoden nopeutuminen suunnitelmiin - ei paha, ei paha.. :)

No asiasta toiseen, Nasta on ollut aivan huippu viime päivinä! Kun kävimme parisen viikkoa sitten Heidi Huurinaisen valmennuksessa ja treenasimme hieman pysähdyksiä, hän käski odottaa ponin kanssa niin kauan, että se malttaa seistä paikallaan, ja antaa niskastaan myöden. Nyt kun olen oikeasti kotitreenissäkin harjoitellut pysähdyksiä erityisen paljon, ja joka kerralla odottanut, että tamma tosiaan seisoo hyvin, se on vaikuttanut koko hevosen ratsastettavuuteen. Muoto pysyy tasaisempana ja muutenkin poni toimii herkemmin, ja näin itsenikin on helpompi ratsastaa.

Luntakin on tullut parin päivän sisään kiitettävän paljon. Jos meno jatkuu samaa tahtia, Nastalle vain seuraavassa kengityksessä tilsakumit jalkaan, ja eikun hankeen rämpimään!

Nättiä poseerausta viime talvelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti